SAKARYANIN İLK VE TEK YEREL AMATÖR SPOR FORUMU Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası >1.Amatör >B Grubu
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
 SON KONU BAŞLIKLARI:  

Vaner uydu Site yapımı

B Grubunda Süper Lige kim çıkar?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tekgercek54 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 74
Takiminiz
Aktiflik
20%
Seviye
20%
Deneyim
60%
  Alıntı tekgercek54 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13.Şubat.2010 Saat 22:48

buplatacan fileden al dicen hafıssss :D :D

Yukarı Dön
Misafir Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Aktiflik
0%
Seviye
0%
Deneyim
60%
  Alıntı Misafir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Şubat.2010 Saat 00:03
eyvallah bad boys size doğru gelıo arkadaslar :)
Yukarı Dön
Misafir Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Aktiflik
0%
Seviye
0%
Deneyim
60%
  Alıntı Misafir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09.Mart.2010 Saat 21:58
fileden aldınız  sapanca maçında topları hafısss:)
Yukarı Dön
Misafir Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Aktiflik
0%
Seviye
0%
Deneyim
60%
  Alıntı Misafir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09.Mart.2010 Saat 23:02
sen hacıkışlalısın galiba sizede aldırmıştk 3 tane fileden unuttunmu o günleri maçı izlediysen eğer gollerin ve oyunun nasıl olduğunu bilirsin ki bilmiyorsun aminci tayfası sizi kurtköyü tebrık edıyoruz  ama bizim için kaybolmuş daha hiçbirşey yok sanmayınki bekirpaşa etkilenicek bu  mağlubiyetten bunu sezon sonu herkez görücek bekleyin ve görün....
Yukarı Dön
semih54 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 39
Aktiflik
12%
Seviye
12%
Deneyim
60%
  Alıntı semih54 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09.Mart.2010 Saat 23:18
yha işte görmeden bilmeden yorumlar bunlar şavaşan kaybedebilir beyler ama savaşmayan çoktan kaybetmiştir sonuna kadar savaştık her zamanda öle oldu öle olacak herkes baqsın işinee şampiyon bekirpaşaa:)))))
Yukarı Dön
Misafir Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Aktiflik
0%
Seviye
0%
Deneyim
60%
  Alıntı Misafir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10.Mart.2010 Saat 12:23
kardeşim ben savaşan kazanamaz demiyorum ben hacıkışla spor luyum iyi oynayan kazansın bunu istemeyen şer.....lik dir bizim bekirpaşayla yada diğer takımlarla bi işimiz yok bize hakemler şer.....lik yapıyo sizide hakemlerin tutmadığını idda edemez siniz bunu herkes görüyo bizim ordaki maçda ilkyarıda bize yaptıklarınızı verseydi hakem iki kırmızı kartınız vardı be bunları göz ardı etmeyin herşeyi kendinize yontmayın birazda doğruları konuşun lütfen başarılar 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Takiminiz
Aktiflik
20%
Seviye
20%
Deneyim
60%
  Alıntı tekgercek54 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10.Mart.2010 Saat 12:32
skorcu sen başka mactan mı bahsediyosun hakem korkudan geri  pası veremiyodu be evet dogru eger adam gibi delikanlı hakem olsaydı o mac  hukmen  bekirpaşanın olurdu tarafsız gozle izleyenler bilir saha içinde yapmadıgınız tekme atmadıgınz futbolcu kalmadı
Yukarı Dön
Misafir Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Aktiflik
0%
Seviye
0%
Deneyim
60%
  Alıntı Misafir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11.Mart.2010 Saat 19:39
arkadaşım senin kaptanını kovmuşlar takımdan o maçta pislik yaptı diye sen daha neyini savunuyosun
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Takiminiz
Aktiflik
20%
Seviye
20%
Deneyim
60%
  Alıntı tekgercek54 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11.Mart.2010 Saat 20:50
kimi kovdular bekirpaşada kovulan futbolcu falan yoktur o mactaki kaptan bekirpaşada macta oynayan  9 nurama semihtir
Yukarı Dön
qeresma54 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
Aktiflik
2%
Seviye
2%
Deneyim
60%
  Alıntı qeresma54 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12.Mart.2010 Saat 02:28
ya burda neyın muhabbetı warözemedimmde ben sapanca kurtköyde oynuyorum...bızım kımseyle bı derdımız olmadı bu zamna kadar aslanlar gıbı cıktık bu haftada yendık bekırpasayı lıgı bıraz karıstırdık aradan kım cıkar bılemem belkı  bız bıle gelırız hersey sahada bıter bız olamazsak geyvelı kardeslerım olsun ınsanı futbolcusuyla harıka bı yer hala gelırle bızım maclarımıza bız onların kıne gıderız super ınsanlar...bıde bu hacıkısla muhabbetı war yok nasıl cıkacaklar falna dıyolar admları 5..3 yendık dk 90 da 9 numaraları arkadsımıza tokat attı dusun yanı senın sahanda ben sana tokat atsam senın taraftarın ne der bız sahamızda bı suru takım agırladık yenıldık bıle ama herkezın elını sıkıp yolladık..olay cıkaran hacıkısla yıne posta koyan hacı kısla onu anlamıyorum en son sahada 18 kısı varız yanı ne olacaksa olur...bu zamna kadar adam gıbı gıttık adam gıbı geldık bı tek derdı olan hacıkısla onlarıda doemedı taraftar dıye galıba bız taraftarı goutrduk olay cıkmasın dıye adamlar bıze bılenıyo...son hafta gelırz oynar gıderız sampıyon olurlarsa tebrık ederız gelırız kavga edene wermıyolar puan... herkeze basarılarrr..
Yukarı Dön
Misafir Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Aktiflik
0%
Seviye
0%
Deneyim
60%
  Alıntı Misafir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12.Mart.2010 Saat 10:40
arkadaşım ben hacıkışlalı yım sapancalı kardeşim senin o leo dediğiniz futbolcunuz bi pozisyonda kötü düştü ilk biz gittik yardımına insan gibi müdahale ettik kalkınca pozisyondan dolayı özür diledik ama o ondan bi pozisyon sora aynı şey bizim forvetimizin başına geldi o adamı çıktı kasti olarak ayaklarıyla çiynedi bumudur futboldaki centilmenlik ayrıca bizim size bilendiğimiz falan yok biz sizi gene adam gibi ağırlarız sen rahat ool bizim taraftarımız sizink
iler gibi teknik drektörünüze de küfür etmez sizin teknik drektörünüz bile bize küfür etti biz le ne alıp veremediğiniz vardı niye hep  hacıkışla cephe alıyosunuz bende onu çözemedim başarılar.
Yukarı Dön
çınarlık Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 26
Takiminiz
Aktiflik
10%
Seviye
10%
Deneyim
60%
  Alıntı çınarlık Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13.Mart.2010 Saat 23:26
karagözlüm 5454 ben şimdi konuşuyorum kardeş o maç altınderede olsaydı sizler ***... sene bize gol atamazdınız bu 1. dua et bizim 6 numara bencillik yaptı atmadı ardına siz attını 2 . bizden sonra bekirpaşa 3 tane çaktı 3. bu haftada geyve bayat 5 tane çaktı aldın mı? kardeş işte ben şimdi konuşuyorum bu zmana kadar siz çok konuştunuz bizim oynadığımız futbolu guruptaki herkese  sor önce bayat sonra bekirpaşa sonra biz geliyoruz sizler çok konuşmayın önce adam olun adam siz takımmısınız be çapulcular hiçbirinizin futbol la alakası yok geyve bayat 5 5 5 zuhahhahahahahahahahahahahahhahahahahahha
Yukarı Dön
fullspeed Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 68
Aktiflik
20%
Seviye
20%
Deneyim
60%
  Alıntı fullspeed Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Mart.2010 Saat 01:11
aynen ya hacıkısla takımmı ya 5 tane attık hala konusur utanmadan bide bunlar yaa
Yukarı Dön
qeresma54 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
Aktiflik
2%
Seviye
2%
Deneyim
60%
  Alıntı qeresma54 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Mart.2010 Saat 18:08
skorcu bızımde bılendıgımız yokda sen gelıp bızım orda olay yapıyorsun sonra forumu dolduruyosunuz laf kalabalıgıyla bu hafta da gıttık tasburuna yapmadıkları kalmadı kavga da ettık yendık geldık yanı..sahanın ıcınde herkez herkeze bıseyler yapıyo dımı kastı veya bılmedden herkez yapar bunu mactan sonra gelıp tokat atmanın bı alemı yok...bu hafta yedıgım tekmelerın karsılıgını vermek ıstesem adamı vurmam lazım dı adam kafa toplarına dızıyle cıkıyo o diz acısını bılırsın top oynadıysan  bısey yapmadık yıne cıktık geldık adamlar bıze saldırmaya calıstı bızım taraftarı bız durdurduk o küfür eden de dokuz numaranız dı bızım hocamıza ondan sonra karıstı bıraz daha ortalık
Yukarı Dön
Misafir Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Aktiflik
0%
Seviye
0%
Deneyim
60%
  Alıntı Misafir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Mart.2010 Saat 22:18
sonunda caktık hacıkışlaya en hayret ettgm sey bu takım buralara kadar nasıl geldi oyun denen bişe yok ya zorlu gecicek zanndyrdum ama en rahat macımdı bayatttan selamlar sampıyon bayatspor inş
Yukarı Dön
Misafir Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Aktiflik
0%
Seviye
0%
Deneyim
60%
  Alıntı Misafir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15.Mart.2010 Saat 22:13
bayat son maç bekirpaşaya çakr şampiyon olur
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör